دقدقه ی مردم برای درست کردن کباب برگ

همیشه از کباب برگ به عنوان سنتی ترین کباب یاد می شود و همواره در بین مردم طرفداران بسیاری داشته است . به دلیل استفاده کردن گوشت راسته  در این کباب می توان آن را کبابی مجلسی نامید . از قدیم تا چند سال پیش برای تهیه ی این نوع کباب ها از گوشت گوسفندی استفاده می شد . ولی با گذشت زمان این کباب با گوشت مرغ هم طبخ می شود . قیمت بالای کباب برگ  به دلیل استفاده از راسته گوسفندی است . زمان آماده سازی مواد اولیه تقریبآ شش ساعت بوده و زمان پخت و انتظار آن حدود پانزده الی سی دقیقه است . حالا وقت آن رسیده تا به نکته هایی که در مورد  طرز تهیه کباب برگ خوش مزه به ما کمک می کند بپردازیم . اصلی ترین دقدقه مردم برای درست کردن یک کباب برگ خانگی نرم کردن گوشت کباب است که می توان این کار را با گرد های مخصوص و یا با آب پیاز و فلفل انجام داد . می توان گفت کباب برگ تنها کباب تخته ای هست . و می توان در حد دلخواه آن را پهن کرد ولی بیشتر افراد در این حرفه از پهنای چهار انگشت استفاده می کنند . نکته مهم بعدی در سرو این کباب است که بهتر است با نان سرو نشود زیرا نان آب کباب را می گیرد و باعث خشک شدن کباب می شود پس با این نتیجه بهتر است با برنج طبخ شود . نکته بعدی کوبیدن گوشت است که توصیه می شود روی یک تخته کار باشد زیرا بعد از کوفته شدن گوشت ، گوشت به حالت تکه تکه ای در آمده و نمی توان آن را جا به جا کرد . بعضی از افراد و در مواقع کمی این کباب را در ماهیتابه و یا روی گاز نیز درست می کنند که این کار اکیدا توصیه نمی شود چون به خوش مزگی پخت با ذغال نمی شود .


greeting

دقدقه ی مردم برای درست کردن کباب برگ

کباب ,گوشت ,برگ ,توان ,استفاده ,مردم ,کباب برگ ,می شود ,می توان ,این کباب ,برای درست

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مطلب مفید خندوانه blacknight Theology 4 Children فرازونشیب زندگی طلبگی ما(همنفس طلبه) bojnourdan 1554360 معرفی انواع مبلمان ها و مبلمان های اداری ورزشی کلیپ اخبار ،عكس، دانلود مقاله ورزشي - رزمي آفرینش